Friday, October 30, 2009

.: KEJUARAAN PRO EVOLUTION SOCCER PERINGKAT RUMAH :.

Baru mengupdate blog nih..kali ni topik berkenaan dengan tournament PES yang akan dianjurkan oleh aku pd
esok hari..jumaat, 29/10/09...pd sebelah malam..participant2 hanya terdiri dari budak2 rumah aku yang kaki2 PES...


Terdiri daripada 7 team..syarat2 pertandingan seperti berikut:
1-Team di berikan secara undi..team2 yang telah difinalkan oleh organizer seperti berikut:
                   i) Manchester United
                   ii) Liverpool
                   iii) Barcelona
                   iv) Real Madrid
                   v) Juventus
                   vi) Inter Milan
                   vii) AS Roma
2-Piala akan disediakan, tapi maybe tak sempat siap utk malam pertandingan..maybe diganti dgn hadiah yang sama harga nya..ahaha..
3-Takleh pause game ketika pihak lawan tgh control ball, tetapi nak pause utk tukar player bulih..tapi kalau nak pause utk LAYAN SMS DARI AWEK or orang lain..DILARANG SAMA SEKALI..dan DISQUALIFIED ON THE SPOT kalah 3-0..bagi awek2 yang baca nih..jgn kaco balak2 korang maen..
4-Sebarang peraturan bergantung kepada organizer sesuka hati utk diubah atau dipinda tanpa perlu dibincang di dewan rakyat mahupun parlimen..
5-Organizer memegang kuasa sebagai PEMERINTAH KUKU BESI CAMPUR PLASTIK sket2..so JGN MELAWAN!!!
6-Tournament ini akan dijlan secara liga dahulu..kemudian top 2 akan bai masuk Semi-Final, 3rd place til 6th place akan masuk quarter final.. yang last skali..buhbye! JGN KOMEN CAMNA AKU URUSKAN LIGA nih..ini pemerintahan KUKU BESI!!!

Ok2..pd malam nih actually telah di jalan kan upacara mencabut undi...berikut merupakan list name housemate beserta dengan team yang telah berjaya di undi..!!





Match akan dijalan pada ari Jumaat, 30/10/09..bertempat di Dapur V5B-L4-2..kalau berminat sila hadir..utk perempuan..maap..Result Match akan di update in the next post! chiow!

----------------------------------
ORGANISER BERKUKU BESI

7 comments:

mashimarossa said...

ha ha tak sangka Dr. Othman pon join sekali~`

I'm voting for Manchester United menang malam neh~``

Go go Dr. Othman~`

oYaMa said...

amboih..sapot abg othman dia jaa~ :P

HafizAizuddin said...

nk join gakz.. bole?

NasMad said...

kalo brani wat open ar...hahaha

oYaMa said...

@hafiz - nanti aku uat open..nih peringkat dalaman..haha..

@nas - lepak2 dlu..nanti juara ngan naib juara lawan ang laa..hahah

Nor Hanis said...

oh... ni salah guna dapur nih... lol

mashimarossa said...

Oyam~`

Mane resultnyerh??